Beukeboom Snuffelhoekje


A. Rodenbachstraat 79 9470 Denderleeuw
0472957528 Klik om te bellen

Over Beukeboom Snuffelhoekje

Waarom is Beukeboom Snuffelhoekje de beste keuze voor u?

"As long as there are books and coffee in the world, how bad could things be?" Kom snuffelen tussen tienduizenden boeken en geniet ondertussen van de kunsten van onze barista.

Meer over Beukeboom Snuffelhoekje :

Het is voor ons een sociale experiment waarbij we verwachten dat de sociale cohesie binnen Denderleeuw en boekenlezers onderling hiervan kan profiteren. We focussen vooral op gangbare genres als bijvoorbeeld romatiek, kinder, actie, trillers in Nederlands/Vlaams, Engels en Frans hoewel er ook Duitse en Spaanse boeken aanwezig zijn. Het is dus een culturele ontmoetingsplaats met een ruime en gevarieerde assortiment waar je zomaar tegen nieuwe, verrassende en inspirerende schrijvers en boeken aanloopt.

Wat kan Beukeboom Snuffelhoekje u bieden?

Boekenwormen kunnen gerust zijn; ons assortiment is ruim genoeg om de grootste leeshonger te stillen en -héél belangrijk- de boeken zijn er altijd een fractie van de nieuwprijs . Daarnaast er is altijd ‘vers’ leesvoer.

Wie gingen u voor?

Bestsellers slokken bij ons niet alle ruimte op, er is ook aandacht voor het onbekende, het onverwachte, of het ‘tegendraadse’ boek. Boeken zijn op taal en schrijver gesorteerd maar aan "hokjesdenken" doen we niet. We hebben boeken van Aaf Brandt Corstius via, oa. Appie Baantjer, Cassandra Clare, Cathy Kelly, Celeste de Blasis, Charles Dickens, Henning Mankell, Hans Cristian Anderson, Hugo Claus, Iris Johansen, J.K. Rowling, Jamie Oliver , Jef Nys, Jerry Cotton, Jill Mansell, Jude Deveraux, Karin Slaughter, Kathy Reichs, Leni Saris, Nora Robert, Patricia Cornwell, Piet Huysentruyt, Pieter Aspe, Robin Cook, Stephen King , Tess Gerritsen, Willy Van Der Heide tot Willy Vandersteen & Zoran Zivkovic op de planken staan. Voor ieder genre is er dus wel iets te vinden.

Foto's

Beukeboom Snuffelhoekje in het kort

2e hands boeken

Ja

Koopavond op donderdag

Ja

Koopavond op vrijdag

Ja

Onze locatie

Beukeboom Snuffelhoekje


A. Rodenbachstraat 79 9470 Denderleeuw
0472957528 Klik om te bellen