Dial(o)og(ue) kunstboekhandel galerie


Rue A. Eloy 12 6940 Durbuy
+32486346333 Klik om te bellen

Over Dial(o)og(ue) kunstboekhandel galerie

Waarom is Dial(o)og(ue) kunstboekhandel galerie de beste keuze voor u?

De naam van onze kunstboekhandel - galerie is DIAL(O)OG(UE). Drie-talig dialogeren met boeken, prenten, foto’s, affiches en allerlei papiercuriosa op amper 20 m2 . De ruimte is beperkt, maar het is alsof u een boekententoonstelling binnenstapt.

Meer over Dial(o)og(ue) kunstboekhandel galerie:

De vitrine (2m20 breed op 1m80 hoog) is enkel van buiten, van op straat dus, te zien. De etalage verandert elke maand. Onderwerpen zijn zeer gevarieerd : Rondom Duchamp, oude reisbrochures, pop-up boeken, fotografie, politieke geschiedenis.

Wat kan Dial(o)og(ue) kunstboekhandel galerie u bieden?

Als je binnenkomt heb je links een vitrinekast met fotoboeken en boeken over fotografie. Recht voor jullie een muur met één BLIKVANGER: één werk, één prijs, één koper. Zo moeten jullie niet twijfelen tussen verschillende werken van één kunstenaar. Je kan alleen denken: ik koop dit werk of ik koop het niet ! Rechts bevinden zich 4 boekenkasten met glazen deuren. Tussen de kasten hangt nog een vitrinekast met bijzondere curiosa. Alle boeken kunnen nauwkeuriger bekeken worden op een tafel in het midden van de ruimte. Wij tonen binnen ook videokunstenaars. Er staat een scherm onder de glazen tafel, waar u doorheen kan kijken.

Wie gingen u voor?

Reactie van een klant op Google: "super charmante winkel met bevlogen verkoper. heerlijk om eens rond te kijken!"

Foto's

Dial(o)og(ue) kunstboekhandel galerie in het kort

Online mogelijkheden

Online bestellen
Online catalogus

Specialisaties

Kunstboeken

2e hands boeken

Ja

Onze locatie

Dial(o)og(ue) kunstboekhandel galerie


Rue A. Eloy 12 6940 Durbuy
+32486346333 Klik om te bellen