Erik Tonen Books - Antiquariaat en Boekhandel


Kloosterstraat 48 2000 Antwerpen
03 237 94 66 Klik om te bellen

Over Erik Tonen Books - Antiquariaat en Boekhandel

Wie is Erik Tonen?

Mijn naam is Erik Tonen, deze naam heb ik ook gegeven aan mijn boekwinkel Erik Tonen Books. Ik ben erg trots op mijn naam en gebruik deze graag. Nooit heb ik dan ook nagedacht over een andere naam voor mijn eigen winkel. Ik zie mijn winkel echt als mijn hobbykamer, titels die ik niet mooi vind zal ik niet tentoonstellen of verkopen.

Ik rolde het boekenvak in tijdens mijn wereldreis. Op de tweede dag van mijn reis kwam ik aan in Antwerpen, waar ik direct enorm geïnteresseerd raakte door de stad en de verhalen die erover geschreven waren. Mijn winkel startte met de verzameling en verkoop van deze corpus boeken over Antwerpen en na verloop van tijd kwamen hier steeds meer soorten boeken bij. Na mijn eerste kennismaking met de stad ben ik nooit meer vertrokken. Die wereldreis waar mijn avontuur ooit mee begon zet ik dagelijks voort, in mijn hoofd. Mijn passie is mijn drijfveer.

Waarvoor kunt u bij Erik Tonen terecht?

Of u nou op zoek bent naar een kunstboek of een tweedehandsboek, bij mij bent u aan het juiste adres. Natuurlijk mag u ook altijd even komen rondneuzen tussen alle prachtige titels die ik aanbied. Daarnaast sta ik op antiquarenbeurzen en evenementen. Bij mij vindt u onder andere de volgende werken:

-      Regionale geschiedenis.

-      Naslagwerken en monografieën kunst.

-      Belgische en Nederlandse kunst.

-      Toegepaste kunsten zoals zilver, keramiek, beeldhouwkunst en glaswerk.

-      Antieke boeken en literatuur.

-      Bibliofilie.

Waarom zou u voor Erik Tonen kiezen?

U hoeft zich niet door mij te laten overtuigen, graag laat ik mijn assortiment zijn werk doen. U vindt bij Erik Tonen Books een riant aanbod kunstboeken en tweedehands literatuur. Daarnaast is mijn winkel schitterend gelegen in een buurt vol antiekwinkels en designwinkels. Bent u dus echt op zoek naar dat ‘’wow-gevoel’’? Loop mijn winkel dan vooral niet voorbij! Als Antwerpen te ver weg is kunt u altijd rondkijken op mijn website, www.erik-tonen-books.com. Heeft u specifieke vragen of kan ik u ergens in adviseren? Neemt u gerust contact met mij op.

Foto's

Erik Tonen Books - Antiquariaat en Boekhandel in het kort

Online mogelijkheden

Online bestellen
Online catalogus
Online reserveren

Specialisaties

Kunst boeken

2e hands boeken

Ja

Onze locatie

Logo Erik Tonen Books  - Antiquariaat en Boekhandel

Erik Tonen Books - Antiquariaat en Boekhandel

Erik Tonen Books - Antiquariaat en Boekhandel


Kloosterstraat 48 2000 Antwerpen
03 237 94 66 Klik om te bellen